Kategori Par - sex

Stillinger for å bli gravid
Par - sex

Stillinger for å bli gravid

Da jeg bestemte meg for å bli gravid, tok det bare tre eller fire måneder å bli gravid. Det er relativt kort tid, jeg har venner som har eksistert i mer enn to år og allerede bruker assistert reproduksjonsteknikk. Imidlertid virket de månedene som en evighet, hver måned beregnet jeg mine fruktbare dager slik at befruktning skjedde i løpet av eggløsningsperioden.

Les Mer

Par - sex

Stillinger for å bli gravid

Da jeg bestemte meg for å bli gravid, tok det bare tre eller fire måneder å bli gravid. Det er relativt kort tid, jeg har venner som har eksistert i mer enn to år og allerede bruker assistert reproduksjonsteknikk. Imidlertid virket de månedene som en evighet, hver måned beregnet jeg mine fruktbare dager slik at befruktning skjedde i løpet av eggløsningsperioden.
Les Mer